کریستال نمک آبی گرمسار یا سنگ نمک آبی سمنان؟

یکی از کمیاب ترین و زیباترین معجزه طبیعت نمک آبی است که این نوع از نمک خاص فقط در کشور خودمان ایران شهرسمنان(گرمسار) استخراج میشه و متاسفانه به خیلی از کشورهای اروپایی صادر میشه و هنوز مردمان خودمون از این طلای آبی بی اطلاع هستند.اگر شما هم مثل بقیه افراد برای اولین بار هست که اسم نمک های معدنی به گوشتان خورده برای اطلاع بیشتر میتونین از مطالبی که در سایت قرار داده شده استفاده کنید و اطلاعات خودتون را در این زمینه بیشتر کنین.
2 نوع نمک آبی وجود دارد :
1.کریستال آبی گرمسار

نمک کریستال یک ته نشین و انباشت است که در حدود ۲۵۰ میلیون سال پیش، کریستال های آن در دریاچه ها و دریاها شکل گرفته اند. این نمـک رنگ بی نظیر و منحصر به فرد خود را از کلرید پتاسیم به عنوان ماده معدنی با کیفیت به دست میآورد. در نگاه اول شاید بسیاری از افراد تصور کنند که برای ایجاد ظاهری خاص، از ترکیبات مختلف مصنوعی بر روی آن استفاده شده است. با این حال باید بدانید که هیچگونه افزودنی مصنوعی در آن وجود نداشته و ساختار بلوری این نمک کاملاً طبیعی است. این نوع نمک از معادن شهرستان گرمسار به دست می آید.
کریستال گرمسار جنس کریستالی و شفاف سرشار از پتاسیم و بخاطر کمیاب بودن و هزینه های بالای استخراج قیمت بالایی دارد.هرچقدر رنگ آبی نمک بیشتر شود از لحاظ قیمتی هم بالاتر می شود.
2.سنگ نمک آبی سمنان

نمک آبی سمنان بافت دانه شکری دارد و این نوع سنگ نمک از معادن سمنان استخراج می شود و مثل کریستال آبی سرشار از پتاسیم هست.
هر2نوع نمک آبی هستند و سرشار از پتاسیم و سایر عناصر مثل منیزیم .کلسیم .آهن.سدیم و…می باشند.
این 2نوع نمک از لحاظ ساختار باهم متفاوت هستند ولی از لحاظ خواص کاملا یکی هستند.
نکته:افرادی که فشارخون بالا دارندبخاطر وجود پتاسیم در نمک آبی باید از این نوع نمک و افرادی که فشارخون پایین دارند به دلیل سدیم بالا دلنمک از دل نمک استفاده کنند.
یکی از سوالاتی که خیلی پرتکراره اینه که آیا کریستال آبی گرمسار بهتره یا سنگ نمک آبی سمنان؟
هردو نمک آبی هستند و هر دو دارای پتاسیم که موجب شده رنگ نمک آبی شود این 2نوع نمک از لحاظ ساختار باهم متفاوت اند یکی کریستال که هرچقدر نمک خالص تر میشه شفاف و کریستالی میشه و دیگری که سنگ نمک آبی سمنان هست بافت نمک مثل سنگ و دانه شکری هستش اما از لحاظ خواص یکی هستند.
نحوه مصرف نمکهای معدنی:
نمک های معدنی رو میتونین به صورت روزانه در پخت وپز .سالاد ها و… استفاده کنید و اگر از جنبه درمانی نمک های معدنی استفاده میکنین برای تاثیری گذاری بهترمصرف نمک های تصفیه شده و نمک دریا رو قطع کنید و نمک های معدنی رو جایگزین کنید.
نمک های معدنی علاوه بر جنبه خوراکی در تهیه ماسک ها و اسکراب های صورت و بدن برای سم زدایی بدن هم مورد استفاده قرار میگیرند.
یکی از خواص درمانی نمک در طب سنتی بلغم زدا بودن آن است، نمک همچنین در درمان چاقی نیز مفید است، زیرا دلنمک دارای طبع بسیار گرم و خشک بوده و درجه شوری آن به دلیل ارگانیک بودن، بسیار بیشتر از نمکهای دیگر همچون نمک های صنعتی است؛ و مصرف کننده از نمک کمتری در غذا استفاده میکند. این دو عامل در نمک باعث لاغری بدن و رفع بلغم میشود و باعث تقویت معده است.
این نکته رو در نظر داشته باشین که درسته که نمک های معدنی دارای خواص بی شماری هستند ولی نباید در مصرف نمک زیاده روی کرد که مشکل آفرین شود پس به اندازه نمک مصرف کنین.