هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

خواص نمک صورتی چیست؟

20220907 195322

1.بهبود تیروئید کم کار

tasvirezendegi.ir206 1

بخاطر وجود ید و آهن فراوان در نمک صورتی برای آن دسته از افرادی که تیروئید کم کار دارند موجب بهبود تیروئید کم کار میشود.

2.بهبود کم خونی و کمبود آهن

Anemiaaa

وجود مقادیر فراوان از عنصر آهن در نمک صورتی برای افرادی که کم خونی و کمبود آهن دارند موثر و مفید می باشد.

3. کاهش قندخون بالا

جلوگیری از افزایش قند خون

نمک صورتی می تواند میزان قند خون را تنظیم کند. مصرف روزانه مقدارمورد نیاز از این نمک می تواند جریان مایعات را در بدن کنترل کرده و این مورد را تنظیم کند. هم چنین این نمک می تواند میزان مواد معدنی و ترشح هورمون ها را متعادل سازد که این امر حساسیت به انسولین را در بدن بهبود می بخشد و مانع از افت ناگهانی و شدید قندخون می شود.

4.درمان گرفتگی عضلات و سردردهای میگرنی

9999

منیزیم و مواد معدنی موجود در نمک هیمالیا موجب رفع گرفتگی عضلات می شوند. شما می توانید بعد از ورزش و فعالیت های بدنی سخت، با محلول نمک صورتی و آب گرم استحمام کرده و این محلول را روی پوست ماساژ دهید؛ این کار باعث جذب مواد معدنی از طریق پوست و از بین رفتن گرفتگی عضلات شود.

5.بهبود تنظیم خواب

Picture3

کلرید سدیم موجود در این نمک موجب رفع کم خوابی می شود.

خواص غیر خوراکی نمک صورتی چیست؟

1.حفظ رطوبت پوست و سم زدایی بدن

نمک صورتی موجب حفظ رطوبت پوست می شود و گزینه مناسبی برای رفع خستگی است. شما می توانید نصف فنجان نمک را در سه لیتر آب حل کرده و پاها را در آن قرار دهید. این کار موجب نرمی و لطافت پوست شده؛ همچنین در برطرف کردن خستگی و گرفتگی پاها نقش مؤثری دارد.

در ضمن می توانید با این محلول، استحمام کرده و از طریق جذب پوستی، مواد معدنی لازم برای بدن را تأمین کنید. مخلوط نمک صورتی و آب موجب آبرسانی و لطافت پوست می شود.

2.پاکسازی سینوس ها

نمک صورتی دارای خاصیت ضدباکتری و ضدعفونی بوده و برای از بین بردن آلودگی های مجاری تنفسی و سینوس ها بسیار مفید است. برای پاکسازی سینوس ها و حفره های تنفسی، می توانید مقدار کمی از نمک صورتی را با آب ولرم مخلوط کرده و بینی و مجاری تنفسی را با آن شستشو دهید.

3.حفظ شادابی پوست صورت

نمک صورتی برای شاداب نگه داشتن پوست صورت و از بین بردن آلودگی ها نقش مؤثری دارد. شما می توانید یک قاشق چای خوری نمک صورتی را در یک فنجان آب مقطر و نصف قاشق چای خوری مایع منیزیم ترکیب کرده و در طول روز چند بار آن را روی صورت یا بدن اسپری کنید. بعد از اسپری کردن، برای جذب بهتر مواد معدنی، پوست را چند دقیقه ماساژ دهید.

4.لایه برداری و پاکسازی پوست

لایه برداری منظم پوست، موجب افزایش تولید کلاژن و لطافت و زیبایی پوست می شود. نمک صورتی با خاصیت سم زدایی و لایه برداری می تواند به دفع آلودگی ها و بافت های چربی پوست کمک کرده و آن را شفاف و درخشنده کند.

برای تهیه ماسک لایه بردار یک قاشق غذاخوری نمک صورتی را به همراه نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کرده و آنرا به آرامی روی پوست به صورت دورانی ماشاژ دهید. بعد از 5 دقیقه، ماسک را با آب ولرم بشویید. این مخلوط برای جلوگیری از چین و چروک، از بین بردن سلول های مرده و آبرسانی به پوست مفید است.

5.تسکین درد و التهاب گلو

محلول آب و نمک صورتی می تواند در از بین بردن باکتری ها، برطرف شدن التهاب و کاهش درد گلو مؤثر باشد. برای تهیه این محلول، یک چهارم قاشق چای خوری نمک صورتی را با یک فنجان آب گرم مخلوط کرده و از آن برای شستشوی گلو استفاده کنید. این محلول را در زمان سرماخوردگی روزی سه بار غرغره کنید.

6.پاکسازی محیط و تصفیه هوا

مک صورتی می تواند نقش مؤثری در تصفیه هوا داشته باشد فقط کافی است شما تکه ای از سنگ نمک صورتی را در اتاق خود بگذارید و تأثیر فوق العاده آن را ببینید. این نمک با جذب آلودگی های محیط هوا را تصفیه کرده و تنفس را برای شما راحت تر می کند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Button